Segment

Produkter

OBS - Vi tar ej kontanter eller växlar!

Betala med swish, banköverföring eller kort

Vårt swish nummer är
123 213 47 81

Gå in på din Swish och scanna QR-koden så läser den in rätt nummer direkt - enkelt att betala dina varor!

OBS - Företags swish börjar på siffrorna 123, kontrollera numret innan du swishar dina pengar. Vill du betala en större summa - t ex din nya båt eller fyrhjuling går du in via datorn och öppnar din swish hos din internetbank - max engångsbetalning är 150.000:- Kan även vara mindre - tex har Nordea infört max 50.000:-  

Följ @uppsalafritid på Instagram.

.

Suvi 2021 - nu till till sänkta priser! Vi räknar med starkare EURO 2021 - och du får bättre pris!

År 2020 går till historien - för oss båtbranschen blev det rekord! "Hemester" och vi kunde inte leverera till våra kunder i den grad vi önskade - och ändå gick Suvi-fabriken på högvarv. Dessutom tog det slut på Mercury-motorer. När detta skrivs i mitten av november har vi fortfarande lång väntetid på den flesta Mercury-modellerna!

Vårt råd till dig som är intresserad av båt till sommaren 2021 - Vänta inte med din beställning - beställ innan nyår och vi bjuder på en std Lowrance GPS / ekolod till alla båtpaket (båt+motor) med styrpulpetare (5 tum till Suvi 4250, 45DUO och 7 tum till 47-50 DUO och 9 tum till Suvi 57 (sjökort köper du separat - ingår ej)

Vi erbjuder ett antal paketlösningar med båt/motor till extra bra priser nedan. Finns inte det du tänkte dig med? Hör av dig till oss!

Ring 070 - 433 75 10 så snickrar vi ihop ett paket som passar just dina behov.

Vi erbjuder även paketpriser med BK-Hengeren båtvagn/trailer till din nya båt. Finansiering ordnas till lågränta.

Båt - Suvi