Uppsala Fritid - Bra produkter och service

Hos oss hittar du prisvärda båtar, båtmotorer, fyrhjulingar med tillbehör som plogpaket och vagnar, men även biltrailers och båtvagnar, trädgårdsmaskiner och åkgräsklippare, snöslungor med mera - allt till bra priser. 

Uppsala Fritid startades 2007 av Hasse Karlsson, före detta bank & försäkringschefen/ASEA-ingenjören/rally-föraren & MC-åkaren m.m. Med ett gediget motorintresse sedan barnsben startades firman med chansen att jobba med någonting som alltid legat varmt om hjärtat.

Omtanke och intresse tillsammans med stor kunskap har gjort oss till en av Sveriges största handlare på CF Moto flera år i rad - Och CF Moto har dessutom blivit Sveriges mest sålda fyrhjuling, de senaste 3 åren.

Vi säljer produkter vi litar på - för att du som kund skall känna dig trygg att handla hos oss. Vi är även generalagent för SUVI - finska kvalitetsbåtar som tillverkas i närmare 3.000 exemplar/år. Fabriken har stor erfarenhet - tillverkat plastbåtar i över 30 år. Andra kända varumärken hos oss är t ex Linder båtar, Mercury båtmotorer,  Toro grönytemaskiner, StigaBK-Hengeren (norska båt- och flakvagnar) och Majava (finska släpvagnar).

Vi finns i Almunge öster om Uppsala (avfart korsning 187 från nya motorvägen förbi Uppsala). Vår adress är Uppsala Fritid, Mogavägen 4, 74010 ALMUNGE.

Vår butik och serviceverkstad är öppen Måndag - Torsdag 9.00 - 18.00, Fredag 9.00-14.00 med lunchstängt 11.30-12.30.

Kontakta oss på e-mail eller ring oss på 070 - 433 7510

Klicka här för länk till karta: Hur hittar jag till Uppsala Fritid?

Uppsala Fritid har Högsta kreditvärdighet - UC (bankernas upplysningscentral) har gett Uppsala Fritid högsta kreditvärdighet 5, (Riskklass 5 = Högsta betyg). Det andra stora upplysningsföretage Bisnode ger oss Creditscore 10 på en 10-radig skala = Maxbetyg.

Det ska vara tryggt att handla via oss. Företaget är registrerat som egen firma och innehar F-skattesedel.

Vår affärsidé - Vi anstränger oss extra för att skapa nya, prisvärda och spännande erbjudanden som ligger i linje med vår affärside - bra produkter & service. Det betyder att vår strävan är att du skall finna prisvärda produker som du kan lita på av hög kvalitet - allt till bra priser och service.

Varmt välkomna till oss på Uppsala Fritid!

Tillagd i varukorgen