ATV Försäkring

Nyhet - Nu har CF Moto tagit fram en särskild CF-försäkring tillsammans med SVEDEA.

Bärgningsersättning Ersätter omkostnader för åtgärder upp till 15 000 kronor som vidtas för att fordonet ska nå vägnätet om du råkar ut för en olycka eller drabbas av driftstopp.

Maskinskada ingår redan i grundskyddet! Maskinskada gäller för fordon upp till sex år gamla och som körts högst 1 500 mil eller 500 gångtimmar. ATV:n ska servas och köras enligt tillverkarens instruktioner, Ett riktigt bra skydd!  att knyta kunderna till er.

Brett grundskydd från dag ett Vår försäkring är skräddarsydd just för ATV och innehåller flera särskiljande fördelar för kunden. Många kunder väljer till flera olika tillbehör till sin ATV och därför har vi sett till att försäkringen faktiskt ersätter tillbehör och utrustning upp till 40 000 kr!

I övrigt; Valbara självrisker!  Stilleståndsersättning 100:- från första dag på verkstaden! Ersättning vid stöld redan efter 15 dagar! Nyvärdeersättning första 12 månaderna! Lägre pris med godkänd spårsändare eller Securmark.

Nyhet 2 - som alternativ! Nu kan du som CFMOTO-ägare teckna en förbättrad ATV-försäkring hos Varsam Försäkring.

Varsam Försäkring och försäkringsgivaren Gensidige låtit skräddarsy en ATV-försäkring som håller allra högsta klass.

Du har samma skydd/varianter som traditionella försäkringar men med två smarta tillägg:

- Maskinskadeförsäkring som förlänger din fabriksgaranti med två år (Hela 5 års garanti och ingen extra kostnad - kräver att du servar din maskin enligt fabrikens rekommendationer)

- Premien baseras på var du har maskinen placerad - bor du i stan och har maskinen i stugan har du stora slantar att spara med denna försäkring!

- Dessutom har du tillgång till alla Varsams försäkringaar och kan få samlingrabatt och Rewards ifall du är skadefri!


Hör av dig till oss på Uppsala Fritid via telefon 070 - 433 75 10, så hjälper vi till att teckna ATV försäkring.

.

.

.

.

.

Tillagd i varukorgen